Nowym szefem kuchni w Browarze został niedawno Adam Kowalski – młody, zdolny kucharz z głową pełną pomysłów.
19 sierpnia Adam wziął udział w II Edycji Ogólnopolskiego Festiwalu Kulinarnego „Gęsina nie tylko na św. Marcina”, który odbył się Hotelu Fabryka Wełny w Pabianicach.
W konkursie rywalizowali najlepsi, profesjonalni kucharze z całego kraju, a ich pomysły na gęsinę oceniała śmietanka polskich Szefów Kuchni. W składzie jury pod przewodnictwem Jerzego Pasikowskiego znaleźli się m.in. Kurt Scheller, Robert Sowa czy Jean Bos.
„Gęsina nie tylko na Św. Marcina” to ogólnopolski, autorski konkurs kulinarny skierowany do profesjonalnych kucharzy i organizowany przez zespół Hotelu Fabryka Wełny pod przewodnictwem Szefa Kuchni Wiesława Bobera. Konkurs stanowi wyjątkową okazja do zobaczenia w akcji zawodowych kucharzy, pracujących z gęsiną – nieco zapomnianym, polskim dobrem narodowym.
a
kraftowe
piwo z księżego
młyna
szef kuchni poleca
a
zorganizuj
imprezę
w browarze
dla klientów indywidualnych i biznesu
a
Wypełnij i prześlij formularz, a odezwiemy się do Ciebie
Rezerwacja
Zadzwoń do nas pod numer +48 42 673 02 90
lub skorzystaj z formularza
Godziny otwarcia
Poniedziałek - Niedziela: 10:00 do 20:00
Wtorek- Czwartek: 10:00 do 22:00
Piątek- Sobota: 10:00 do 23:00
Nasz Adres
Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna
ul. Tymienieckiego 22/24,
90-349 Łódź
Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna
ul. Tymienieckiego 22/24,
90-349 Łódź
- Poniedziałek: 12:00 do 20:00
- Wtorek - Czwartek: 12:00 do 21:00
- Piątek: 12:00 do 22:00
- Sobota: 12:00 do 22:00
- Niedziela: 12:00 do 20:00
© 2017 Browar Księży Młyn. Proudly created by Zostaw To Nam.
Photography: Platin Studio