WIGILIJNY WIECZÓR
Spotkanie wigilijne to doskonała okazja do świętowania sukcesów firmy oraz integracji i budowania wzajemnych relacji. To czas podziękowań za współpracę swoim pracownikom oraz kontrahentom.
Imprezy świąteczne
Serdecznie zapraszamy do organizacji spotkań świątecznych w niepowtarzalnym miejscu, gdzie wyborne dania zachwycą Państwa podniebienia, muzyka i świąteczne dekoracje wprawią w doskonały nastrój, a przestronne, wygodne wnętrza pozwolą się odprężyć i miło spędzić czas. Wykorzystanie możliwości obiektu pozwala nam na zorganizowanie przyjęcia na ponad 200 osób.
Świąteczne menu
Na ten wyjątkowy czas przygotowaliśmy dla Państwa świąteczne menu.
Ma ono charakter przykładowy i może być modyfikowane w zależności od Państwa oczekiwań.
Kolacja w formie bufetu
Propozycja I 100zł netto / osobę
ZUPA
Krem z buraka
Rosół z podgrzybków
Danie główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp smażony na złoto
Kapusta z grochem
Pieczone ziemniaki z czosnkiem i ziołami
Deser
Sernik
Makowiec
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Zimna płyta
Sałatka z czerwonej kapusty z rodzynkami
Rolmopsy śledziowe
Ryba po grecku
Terrina rybna
Pasztet z konfiturą
Rolada z kurczaka ze szpinakiem
Pieczywo / oliwy smakowe
Kolacja w formie bufetu
Propozycja II 130zł netto / osobę
ZUPA
Barszcz czerwony z uszkami
Rosół grzybowy z plastrami kurczaka
Danie główne
Pierogi z kapustą i grzybami
Karp smażony na złoto
Kapusta z grochem
Pieczone ziemniaki z czosnkiem i ziołami
Pstrąg pieczony z migdałami
Indyk z karmelizowaną gruszką i sosem żurawinowym
Deser
Sernik
Makowiec
Szarlotka
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Zimna płyta
Sałatka z czerwonej kapusty z rodzynkami
Rolmopsy śledziowe
Śledź na pumperniklu z puszystą śmietaną
Plastry wędzonej gęsi z jabłkiem na tymianku
Pasztet z konfiturą cebulową
Ryba po grecku
Rolada z kurczaka z suszonym pomidorem
Pieczywo/oliwy smakowe
Kolacja w formie bufetu
Propozycja III 175zł netto / osobę
ZUPA
Barszcz czerwony z krokietem
Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne
Sandacz na kapuście z boczniakami, pieczonymi ziemniakami i sosem chrzanowym
Polędwiczka wieprzowa z puree z sosem wiśniowym z rozmarynem na maślanych zielonych warzywach
Deser
Sernik
Makowiec
Szarlotka
Makiełki
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Zimna płyta
Pierogi z kapustą i grzybami
Śledź w curry z ananasem
Śledź na pumperniklu z puszystą śmietaną
Ryba po grecku
Pieczone ziemniaki z pastą z wędzonej ryby
Kapusta z grochem
Tatar z łososia
Sałatka z buraków i koziego sera
Pieczywo / oliwy smakowe

Kolacja Serwowana
Propozycja I 130zł netto / osobę
Przystawka
2 elementowa
Pasztet z borowikami z konfiturą czerwonej cebuli
Terrina z pstrąga z posypką migdałową
Zimna płyta
Pierogi z kapusta i grzybami
Śledź na pumperniklu
Dzwonki smażonego karpia
Ryba po grecku
Pieczywo/ oliwy smakowe
ZUPA
Zupa grzybowa z łyżką kwaśnej śmietany i łazankami
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Danie główne
jedno do wcześniejszego wyboru
Sandacz na kapuście z boczniakami
lub
Kaczka pieczona z czerwoną kapustą z rodzynkami w sosie żubrówkowym i maślanymi Gnocchi
Deser
Sernik z niskiej temperatury z musem wiśniowym
Kolacja Serwowana
Propozycja II 160zł netto / osobę
Przystawka
3 elementowa
Pasztet z królika z borowikami i konfiturą z czerwonej cebuli
Terrina z sandacza z galaretką z ogórka
Półgęsek z karmelizowanym jabłkiem i orzechami
Zimna płyta
Pierogi z kapusta i grzybami
Śledź na pumperniklu
Dzwonki smażonego karpia
Ryba po grecku
Pieczywo/ oliwy smakowe
ZUPA
jedna do wcześniejszego wyboru
Barszcz czerwony z krokietem
lub
Zupa grzybowa z łyżką kwaśnej śmietany i łazankami
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Danie główne
jedno do wcześniejszego wyboru
Filet z łososia na puree z pietruszki i maślanym groszkiem
lub
Kaczka pieczona na czerwonej kapuście z rodzynkami w sosie żubrówkowym i maślanymi Gnocchi
lub
Grillowany antrykot wołowy na puree truflowym z sosem grzybowym
Deser
jeden do wcześniejszego wyboru
Trufle czekoladowe na pudrze kawowym
lub
Sernik z niskiej temperatury z musem wiśniowym
Kolacja Serwowana
Propozycja III 190zł netto / osobę
Przystawka
3 elementowa
Tatar z łososia z mikroziołami
Pate z gęsich wątróbek z galaretka z porto
Plastry wołowiny na puree buraczanym
Deser
jedno do wcześniejszego wyboru
Trufle czekoladowe na pudrze kawowym
lub
Sernik z niskiej temperatury z musem wiśniowym
Zimna płyta
Pierogi z kapusta i grzybami
Śledź na pumperniklu
Dzwonki smażonego karpia
Ryba po grecku
Pieczywo/ oliwy smakowe
ZUPA
jedna do wcześniejszego wyboru
Krem z borowika
lub
Barszcz czerwony z krokietem
lub
Consome z pieczonej kaczki z tortellini
Napoje
Kawa i herbata w formie bufetu
Soki owocowe (jabłkowy, pomarańczowy, porzeczkowy)
Woda z cytryną i świeżą miętą
Kompot z suszu do obiadu
Słodka Płyta
Brownie czekoladowe z orzechami
Tarta jabłkowa
Danie główne
jedno do wcześniejszego wyboru
Filet jesiotra w sosie z muli na puree z selera z jarmużem
lub
Stek z antrykotu na plackach z cukinii z sosem grzybowym
lub
Comber z królika z kurkami w śmietanie z zielonym pieprzem na szpinakowych Gnocchi
II Danie główne
Indyk na risotto z gruszką z dodatkiem sosu żurawinowego i gorgonzoli
Nasze wyposażenie obejmuje:

Klimatyzacja
Nowoczesny system wentylacyjno-klimatyzacyjny, utrzymujący w sali optymalne warunki temperatury i wilgotności.

Oświetlenie
Złożone jest z różnorodnych reflektorów i lamp, umożliwiających sterowanie natężeniem światła.

System telewizyjny
4 szt. monitorów 40’’. System zaprojektowano w taki sposób, aby z obraz był widoczny z każdego miejsca. Wszystkie monitory są przeznaczone do pracy ciągłej w systemie HD

Nagłośnienie
31 głośników (10 wiszących, 2 kompaktowe i 19 sufitowych), 6 strefowy wzmacniacz o mocy 240W z 5-wejściowym mikserem (z możliwością nadawania komunikatów strefowych), zestaw 2 mikrofonów bezprzewodowych w paśmie 860MHz.

Rzutnik komputerowy
Z synchronizowanym ekranem 3 x 2 mb. System zapewnia dobrą widoczność nawet przy większej ilości światła.

Łącze Internetowe
W skład internetowego wyposażenia wchodzi modem DSL (4/0,5 12 Mb), symetryczne łącze światłowodowe 6 x 6 Mb oraz 4 dwupasmowe punkty dostępowe (AP) zasilane w systemie PoE.
Zarezerwuj termin
Jeśli marzysz o organizacji wymarzonego przyjęcia w eleganckim wnętrzu i chcesz zapewnić swoim gościom nie tylko wspaniałe doznania estetyczne, ale także smakowe to zachęcamy do rezerwacji terminów!
a
kontakt z Event Managerem
Jacek Janecki +48 695 589 093

Rezerwacja
Zadzwoń do nas pod numer +48 42 673 02 90
lub skorzystaj z formularza

Godziny otwarcia
Poniedziałek - Niedziela: 10:00 do 20:00
Wtorek- Czwartek: 10:00 do 22:00
Piątek- Sobota: 10:00 do 23:00

Nasz Adres
Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna
ul. Tymienieckiego 22/24,
90-349 Łódź

Łódzka Specjalna Strefa Ekonomiczna
ul. Tymienieckiego 22/24,
90-349 Łódź

- Poniedziałek: 12:00 do 20:00
- Wtorek - Czwartek: 12:00 do 21:00
- Piątek: 12:00 do 22:00
- Sobota: 12:00 do 22:00
- Niedziela: 12:00 do 20:00
© 2017 Browar Księży Młyn. Proudly created by Zostaw To Nam.
Photography: Platin Studio